Sekans Sekans Felsefe Nisan Ayı Çalışmaları

Sekans Sekans Felsefe Nisan Ayı Çalışmaları

Okulumuzun katılımcısı olduğu Sekans Sekans Felsefe eTwinning projesinde nisan ayında gerçekleştirdiği çalışmalar

05.06.2021 490

SEKANS SEKANS FELSEFE NİSAN AYI ÇALIŞMALARI

Nisan ayı boyunca Uludere Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi proje ekibi olarak projemiz kapsamında  eğlenceli çalışmalar gerçekleştirdik.Çalışmalarımızdan bazılarını sizlerle paylaşmak istiyoruz.

  1. Tüm proje katılımcıları olarak 2. Öğretmen webinarımızı gerçekleştirdik. Webinarımızda Nisan ayı boyunca proje ekibi öğrencilerimizle yapacağımız karma ekipler takım çalışmalarını be P4C etkinliğimizi planladık.

2.      Proje mentör öğretmenimiz Gülistan Göktaş tarafından gerçekleştirilen 'P4c Pedegojisi ile Ahlaki İkilemler Üzerine Düşünme' etkinliğine katıldık.

3.     Proje ekibi öğrenci velilerimizle bir araya gelerek projemiz konusunda düşünceleri aldık. Karşılıklı olarak çalışmalarımızı değerlendirdik.

4.     Karma ekiplerimizle toplantılar gerçekleştirerek proje kapsamında planladığımız etkinliklerimizi hayata geçirmeye başladık.

5.     Proje ekibi öğrencilerim Nisan ayı boyunca diğer okul mentör öğretmen ve öğrencileri ile karışık takımlarda görev alarak işbirlikçi çalışmalara katılım sağladılar.

     Son derece verimli bir Nisan ayı geçirdik. Bizi destekleyen tüm okul idareci ve öğretmen arkadaşlarıma öğrencilerim ve kendi adıma çok teşekkür ediyorum.